SEAT: Van Web naar Podium. Hoogtepunten uit de Frankfurt Motorshow

SEAT: Van Web naar Podium. Hoogtepunten uit de Frankfurt Motorshow

BARCELONA, Spanje, September 1, 2017 /PRNewswire/ —

Spaans merk presenteert hoogtepunten een week voor de show begint    

IAA WEB CONFERENCE SAVE THE DATE (PRNewsfoto/SEAT S.A)

IAA WEB CONFERENCE SAVE THE DATE (PRNewsfoto/SEAT S.A)

IAA Web Media Conferentie

Op maandag 4 september om 11:00 uur zal Luca de Meo, President van SEAT, via een innovatieve streaming videopersconferentie de nieuwste aspecten toelichten van de binnenkort te houden Duitse Autoshow.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20170405/486803LOGO )

     (Photo: http://mma.prnewswire.com/media/550958/SEAT_Save_The_Date_IAA_Web_Conference_2017.jpg )

Met het oog op een zo toegankelijk mogelijke persconferentie hoeven de media slechts op de link te klikken om de conferentie bij te wonen. http://iaawebconference.seatprapp.com/

“Gezien de enorme hoeveelheid activiteiten en persconferenties die meestal plaatsvinden tijdens de Frankfurt Autoshow, wilden wij de media vast een voorproefje geven van al het nieuws dat we gaan melden, waardoor zij in de best mogelijke omstandigheden kunnen werken. Dit wilden wij doen met behulp van een slim, toegankelijk en gebruiksvriendelijk platform zoals een web media conferentie,” aldus Luca de Meo.

Aan het einde van de persconferentie zullen internationale journalisten al hun vragen kunnen stellen aan de afdeling communicatie.

http://www.seat-mediacenter.com

SEAT is het enige bedrijf dat in Spanje auto’s ontwerpt, ontwikkelt, produceert en op de markt brengt. Als onderdeel van de Volkswagen Group heeft de multinational zijn hoofdkantoor in Martorell (Barcelona), waar het bedrijf 81% van zijn auto’s exporteert, en heeft het vestigingen in meer dan 80 landen middels een netwerk van 1.700 dealers. In 2016 behaalde SEAT een bedrijfswinst van143 miljoen euro, de hoogste winst in de geschiedenis van het merk, en verkocht het wereldwijd bijna 410.000 auto’s.

De SEAT Group heeft meer dan 14.500 professionals in dienst bij drie productiecentra – Barcelona, El Prat de Llobregat en Martorell, waar de zeer succesvolle Ibiza en Leon worden geproduceerd. Daarnaast produceert het bedrijf de Ateca en de Toledo in de Tsjechische Republiek, de Alhambra in Portugal en de Mii in Slowakije.  

De multinational heeft een Technisch Centrum dat fungeert als kenniscentrum waar 1.000 autobouwers werken die zich richten op het ontwikkelen van innovaties voor Spanje’s grootste industriële investeerder in R&D. SEAT beschikt al over de laatste connectiviteitstechnologie in zijn assortiment voertuigen, en voert momenteel een wereldwijd digitaliseringsproces uit dat zal bijdragen aan de mobiliteit van de toekomst.

SOURCE SEAT S.A