mengeling

Kensington Introduceert Thunderbolt™ 3 Universal Docking Station

Kensington Introduceert Thunderbolt™ 3 Universal Docking Station

Productiviteit neemt ongekende vlucht met een universeel basisstation dat Windows en macOS ondersteunt.

AYLESBURY, Verenigd Koninkrijk, 8 januari 2018 /PRNewswire/ — Bedrijven hebben een technische infrastructuur nodig die de flexibiliteit heeft om een dynamisch en mobiel personeelsbestand te ondersteunen, terwijl deze voldoet aan de eisen voor mobiele computerprestaties in meerdere functies. En daarom ontwikkelde Kensington®, een bedrijf dat internationaal bekend staat om haar ondersteuning van de meest geavanceerde technologie voor zakelijke professionals en professionals die vanuit huis werken, het volkomen vernieuwde SD5200T Thunderbolt™ 3 Docking Station voor Windows en macOS. 

Ervaar hier het interactieve multichannel persbericht: https://www.multivu.com/players/nl/8227351-kensington-thunderbolt-3-docking-station/

Het Thunderbolt 3 Universal Docking Station is ontworpen en getest als de optimale dock op verschillende platforms. Deze oplossing voor hoge productiviteit werd universeel ontworpen ter ondersteuning van omgevingen met gemengde computing waarbij een grote overdrachtssnelheid vereist is.

Kensington ontwierp het Thunderbolt 3 Universal Docking Station om intensieve gebruikers, zoals video-editors, grafische ontwerpers, ontwikkelaars, contentmakers of iedereen die een 4K-werkplek wil vereenvoudigen, meer te kunnen geven van wat zij nodig hebben – superieure breedband en productiviteit.

Thunderbolt 3 is de technologische keuze die klaar is voor de toekomst 
Nu fabrikanten van computerhardware laptops stroomlijnen om tegemoet te komen aan de mobiliteitseisen van klanten, zijn het aantal en de verscheidenheid aan poorten om randapparatuur te verbinden met de laptop verminderd. Met het Thunderbolt 3 Universal Docking Station, kunnen mensen verschillende randapparatuur en accessoires aansluiten.

Het Thunderbolt 3 Universal Docking Station ondersteunt USB-apparaten en randapparatuur waarop gebruikers vertrouwen voor de optimalisering van hun productiviteit, en het heeft een eenvoudige plug-and-play implementatie van nieuwere apparaten die zijn ontwikkeld voor gebruik met de Thunderbolt-technologie. Zo kunnen bedrijven snel nieuwe oplossingen implementeren wanneer deze beschikbaar worden.

“Thunderbolt 3 zorgt voor de krachtigste connectiviteitsoplossing voor de laptop van vandaag”, zei Jason Ziller, General Manager, Client Connectivity Division bij Intel®. “Met een dockingoplossing die zowel Windows als Mac OS ondersteunt, krijgen IT-managers de kans om de mogelijkheden van Thunderbolt 3 in te zetten op werkplekken door het hele bedrijf, en ze kunnen er zo op vertrouwen dat hun investering de bandbreedte heeft om de datagroei en display-vereisten in de komende jaren te ondersteunen.”

Slank ontwerp voor kleine werkplekken 
Als wereldleider in ergonomie voor werkplekaccessoires, optimaliseert Kensington het ontwerp van het Thunderbolt 3 Universal Docking Station voor flexibiliteit en opgeruimde bureaus, met de mogelijkheid voor montage achterop alle VESA®-compatibele monitoren.

Internationale oplossingen 
Het Kensington 5200T Thunderbolt 3 Docking Station is beschikbaar in de volgende SKU’s:

  • Voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika SKU# K38300EU SRP $329,99

Volg Kensington op:

  • Facebook: https://www.facebook.com/KensingtonEurope  
  • LinkedIn: linkedin.com/company/Kensington
  • Twitter: @Kensington

© 2017 Kensington Computer Products Group, onderdeel van ACCO Brands. Alle rechten voorbehouden.

SOURCE Kensington