mengeling

Concur onthult oplossing voor e-Fapiao aangestuurd door WeChat in China

Concur onthult oplossing voor e-Fapiao aangestuurd door WeChat in China

Concur, een SAP-onderneming en de wereldwijd toonaangevende leverancier van oplossingen voor het beheer van reisvoorzieningen, reiskosten en facturatie heeft vandaag een elektronische Fapiao (een Chinees betalingsbewijs voor belastingen) geïntroduceerd. De oplossing is ontwikkeld met als doel een naadloze integratie met het Chinese WeChat-platform. Met de inzet van de wereldwijde ervaring in de toepassing van elektronische betalingsbewijzen van Concur en de indrukwekkende gebruikersbasis van WeChat levert de nieuwe oplossing bedrijven en hun werknemers een moeiteloze ervaring in onkostenbeheer, waarmee een analyse en het beheer van kosten effectief kunnen worden uitgevoerd. 

Concur Unveils e-Fapiao Solution Powered by WeChat in China

Concur Unveils e-Fapiao Solution Powered by WeChat in China

“Als wereldwijd leider op het gebied van reisvoorzieningen en onkostenbeheer legt Concur zich toe op het stimuleren van de ontwikkeling van oplossingen voor elektronische betalingsbewijzen, waar ook ter wereld. Nu in China deontwikkeling van het elektronische Fapiao-systeem is versneld, hebben we een gelokaliseerde oplossing voor e-Fapiao ontwikkeld die helemaal is toegesneden op de Chinese markt. Daarbij combineren we de honderden miljoenen gebruikers van WeChat met de wereldwijde expertise van Concur”, aldus John Gibbon, Senior Vice President, Platform, Concur.

“De oplossing van Concur voor e-Fapiao voorziet in real-time toegang tot de betalingsbewijzen van een werknemer, waarmee het financiële beheer en het proces voor reisvoorzieningen en onkostendeclaraties wordt gestroomlijnd. Het laat nog weer eens zien hoe waardevol het ecosysteem en het netwerk van leveranciers zijn die Concur heeft opgebouwd, en helpt Chinese gebruikers om hun onkosten op een eenvoudige, nauwkeurige en papierloze manier te verwerken”, aldus Boonthai Hoh, Managing Director bij Concur Greater China.

“We zijn er heel blij mee dat de oplossing voor e-Fapiao van WeChat nu deel uitmaakt van de oplossingen van Concur Expense. Met de expertise van Concur op het gebied van reisvoorzieningen en onkostenbeheer verwachten we dat de oplossing het voor ons mogelijk gaat maken om een diepere band met gebruikers te creëren en het gebruik van e-Fapiao te stimuleren, waarmee gebruikers de beschikking krijgen over een meer efficiënte en zorgeloze onkostenervaring”, aldus John Zhuo, General Manager van Industry Cooperation Department, WeChat Business Group.

Concur loopt voorop als het gaat om oplossingen voor elektronische betalingsbewijzen die zijn ontworpen om te voldoen aan unieke beleidsregels met betrekking tot belastingen en onkosten, waar ook ter wereld. Met deze integratie van e-Fapiao die is geleverd door Pactera, een platformpartner van Concur China, kunnen gebruikers hun Fapiao-gegevens overdragen van hun WeChat Wallet naar een officiële Concur WeChat-account, waarna die automatisch worden doorgezet naar de oplossing Concur Expense.

  • Eenvoudig: Met de oplossing voor e-Fapiao van Concur kunnen gebruikers hun e-Fapiao-gegevens van vele handelaren die zijn opgeslagen in WeChat, eenvoudig overzetten naar Concur Expense.
  • Nauwkeurig: Onkostendeclaraties van werknemers zijn gebaseerd op nauwkeurige e-Fapiao-gegevens, waarmee de nauwkeurigheid toeneemt omdat het risico van vergissingen wordt verminderd.
  • Papierloos: Met de oplossingen WeChat e-Fapiao Connector en Expense van Concur kunnen werknemers omslachtige onkostenprocessen vermijden. Het is niet meer nodig om betalingsbewijzen af te drukken en bij te sluiten en dat betekent een aanzienlijke besparing van tijd en kosten.

Concur is actief bezig met het uitbreiden van de wereldwijde en lokale ecosystemen voor zakenreizen, en werkt daarbij samen met onder meer CTrip, Didi Chuxing, Airbnb en vele andere Chinese en internationale leveranciers voor zakenreizen. De WeChat e-Fapiao Connector is beschikbaar in het Concur App Center. Met meer dan 160 kant-en-klare integraties met de producten Concur Travel, Expense en Invoice, én verbindingen met populaire apps levert de Concur App Center innovatieve functionaliteit in essentiële categorieën, zoals financiën, naleving van wet- en regelgeving, ondernemingsidentiteit, productiviteit van reizigers, reisbeheer en veel meer. Voor meer informatie bezoekt u: https://www.concur.com/app-center

Over Concur

Concur, een SAP-onderneming, biedt bedrijven, van groot tot klein en van start-up tot volwassen bedrijf, een volledig geautomatiseerde oplossing voor het online beheer van reizen, onkostendeclaraties, facturatie, naleving en risico’s en kan daarbij bogen op ruim 20 jaar ervaring. Concur beschikt over wereldwijde expertise, biedt toonaangevende innovaties binnen de sector, biedt zijn klanten tijdbesparende tools en maakt gebruik van geavanceerde technologie en dataconnectiviteit binnen een dynamisch ecosysteem van verschillende partners en applicaties. Klanten profiteren van de gebruikersvriendelijke en bedrijfsklare oplossingen en het verbeterde en vereenvoudigde inzicht in de onkosten, waardoor ze deze proactief kunnen beheren. Meer informatie is te vinden op concur.com of het Concur blog.

Contactpersonen:

Alex Vaught
Alex.Vaught@Concur.com 
425.590.0844

Jessie DiMariano
Jessie.DiMariano@edelman.com 
206.268.2289

Foto – http://mma.prnewswire.com/media/610275/Concur_e_Fapiao_Solution.jpg   
Logo – http://mma.prnewswire.com/media/609734/Concur_Logo.jpg 

SOURCE Concur

Related Links

https://www.concur.com