mengeling

Australië, land van avontuur tussen de grens en ongerepte zeeën

 

Hoewel de grenzeloze gronden van het Australische grondgebied beschaafd zijn, trekken ze elk jaar duizenden toeristen: het visum australie aanvragen is gemakkelijk te verkrijgen, op de websites van de overheid, maar ook op de pagina’s van de beste reisbureaus, nuttige informatie om een ​​toeristenvisum te verkrijgen zijn goed aangegeven in de compilatie van het online formulier.
Het verkrijgen van een visum is heel eenvoudig: zodra u het electronic-visa (elektronisch visum) hebt voltooid, kunt u een vliegplan kiezen, zowel vanuit Italië als vanuit elk deel van Europa; Tientallen vluchten per dag, uiteraard via tussenstops, vliegen op de oostelijke route naar Australië, zelfs met uitstekende aanbiedingen gezien de kilometerslange vlucht om dit land te bereiken naar de echte Europese antipoden.
Er zijn duizend redenen en duizend motieven om een ​​reis naar Australië te willen meemaken: van de prachtige moderne steden met uitzicht op de kusten, verfrist door de zeebries (het achterland is vaak warm in verschillende periodes), tot de belangrijke koraalstructuren aan de oostkust, in de voorkant van Brisbane, ideaal als uitvalsbasis voor het organiseren van geautoriseerde excursies op het Great Barrier Reef, maar in de verbeelding is Australië de outback, het land van de twee harten, parafrase van de roman van de schrijver M. Morgan. Het zou voldoende zijn om de pagina’s van deze biografische roman te lezen (Marlo Morgan leefde een ervaring, volledig blootsvoets, midden in de outback samen met inheemse stammen, een van de wereld barefoot koninginnen) om verliefd te worden op dit extreme gevoel van avontuur.

australia-spiaggia

Australië biedt spannende en romantische landschappen aan, met een unieke flora en fauna, niettegenstaande kan het ook zeer gevaarlijk zijn. Laat u hierdoor niet overheersen want in slechts enkele minuten kan het paradijs overschakelen naar een echte hel.
Gun jezelf het avontuur, maar bereid je reis voldoende voor met de specifieke maatregelen. In de eerste plaats, vooral in het geval van een tour door een camper of auto, zorg ervoor dat je altijd overlevingsvoorraden bij je hebt: brandstof, voedingsmiddelen en water: onthoud dat hoe meer je de grote steden verlaat, hoe groter de afstand tussen de dorpen. Het onvoorziene moet worden voorzien, het onweegbare berekend, zelfs als men nooit een ongeluk kan rationaliseren en voorzien.
Maar gooi niet weg met drijfkracht: water, brandstofreserve, een satelliettelefoon altijd aan je zijde, het zijn allemaal kleine voorzorgsmaatregelen die je leven kunnen redden.